Christian Bale

02 Nov

Christian Bale előre elnézést kért, mert seggfej lesz

Közzétette biropsze, 2011-11-02 18:30

Christian Bale előre elnézést kért, mert seggfej leszKíváncsiak vagyunk, mi történhetett Terrence Malickkel: a rendező, aki 1973 és 2011 közt összesen csak öt filmet (Sivár vidék, Mennyei napok, Az őrület határán, Az új világ, Az élet fája) csinált, és mindig is híres volt arról, hogy évekig elszöszöl egy-egy alkotásával, most sebességet váltott. Idén leforgatta hatodik filmjét, egy szerelmesfilmet Ben Affleckkel és Rachel McAdamsszel, dolgozik Az élet fájá-ból kinőtt Voyage of Time című természetfilmjén és most két újabb filmjét jelentették be, amiket állítólag jövőre leforgat, közvetlenül egymás után.

Malick a titokzatoskodásáról is híres, így a filmek sztorijáról még semmit sem tudni, viszont a menő szereposztások már ismertek: a Lawless című filmben Christian Bale, Cate Blanchett, Ryan Gosling, Rooney Mara és Haley Bennett (Zene és szöveg) játszik, a másik, Knight of Cups című filmben szintén Bale és Blanchett, továbbá Isabel Lucas (Alice a Transformers 2-ből) szerepel.

Malick már az Az új világ-ban is dolgozott Bale-lel, és a színész részvétele az új projektekben nem meglepetés: szeptemberben kikerült a netre egy videó, amin a színész és Malick egy austini zenei fesztiválon forgattak. A Playlist most azt írja, az akkori felvétel csak előtanulmány volt a filmhez, ahol Bale ismerkedett a figurájával, aki saját bevallása szerint elég nagy seggfej lesz, ezért a színész előre elnézést kért azoktól a zenészektől, akikkel a figurája bőrébe bújva beszédbe elegyedett a fesztiválon. Ez eddig a legtöbb, amit a Lawless-ről tudni lehet. Az Affleck főszereplésével készült, már leforgott filmről viszont kiderült néhány részlet: a sztár egy csajozós amerikait alakít, aki Párizsban összejön egy európai nővel (Olga Kurylenko), akit aztán feleségül is vesz, de amikor a házasság kezd megromlani, a férfi felmelegíti egy régebbi kapcsolatát (McAdams). Javier Bardem egy papot játszik, akihez Affleck figurája tanácsért fordul.

[origo.hu/filmklub]