Még 50 nap , 6 óra és 8 perc eddig: 57. Filmmaraton - Joe Letteri.

95th Academy Awards - CONTEST

Beküldte: birop | Időpont: 2023. 02. 18., szo – 14:17

Az immár 12. éve megrendezett tiptyelős játékunk lényege, hogy az Amerikai Filmakadémia ezévi díjátadójának eredményét minél pontosabban el kellene találni. 

A játék menete: Szavazni, illetve a szavazatokat változtatni - magyar idő, GMT+1 szerint - egészen 2023.03.12. éjfélig lehet. (Információim szerint magyar idő szerint éjjel 1 órakor kezdődik a közvetítés.)

A játék pontozása: A honlapon regisztráltak közül bárki szavazhat. Minden kategóriában lehet és kell szavazni, bónusz pontokat pedig további 7 kérdésre adott válaszokkal lehet gyűjteni. Minden helyes tipp az adott kategóriában jelöltek számával megegyező pontot ér. 

A játék nyertese: Aki helyes tippjeivel a legtöbb pontot szerzi. Pontazonosság esetén a legtöbb kategóriát helyesen tippelő a nyertes. Ha még ekkor is pontazonosság lép fel, akkor közülük az a nyertes, aki a saját (utolsó) szavazatát a leghamarabb leadta.

A játék nyereménye: Egy lehetőség, amivel sajnos csak a zárt körű Filmmaratonon résztvevő nyertes élhet. A játék győztese +4 szavazat-pontot kap a 3. negyedéves filmmaraton - Oscar-jelölt - filmjeire való szavazáskor.