2001

04 Sep

Jeepers Creepers (2001)

Közzétette biropk, 2012-09-04 16:15

Trish (Gina Philips) és öccse, Darry (Justin Long) vidáman hajtanak hazafelé a tavaszi szünetben, amikor egy teherautó kis híján leszorítja őket az útról. Éppen túlteszik magukat az ijedtségen, amikor egy templom mellett elhaladva észreveszik az ámokfutó furgont. De ez még nem minden! A kocsitól nem messze feltűnik egy titokzatos, sötét alak, aki egy lepedőbe csavart tetemet dob be a csatornába. És itt kezdődik a testvérpár végeláthatatlan menekülése a félelmetes, emberevő lény elől.

A film nagyon ígéretesen kezdődik, de aztán a feszültséget és az izgalmakat gyorsan deflálják a horror klisék...

Jeepers Creepers (2001) - biro-peter rated this 6. [my IMDb ratings]

23 Aug

Jurassic Park III (2001)

Közzétette biropcs, 2012-08-23 11:43

Dr. Alan Grant kiheverte a Jurassic Parkban történteket, és újult lendülettel kutatja a raptorok intelligenciájával kapcsolatos új elméletének helyességét. Így aztán nem tud ellenállni a kísértésnek, amikor egy jómódú kalandor busás támogatást ígér kutatásaihoz - amennyiben Grant elkíséri őket egy repülős körútra a Sorna szigetre, mely az In-Gen genetikus tenyésztelepe volt, és ahol a második részben szörnyű dolgok történtek...

A neves színészek a kidolgozatlan, logikai bukkanókkal tarkított forgatókönyvet követve nem tudtak színt és életet vinni a karakterekbe, a rendező, a Jumanji című rémálmot elkövető Joe Johnston munkáját pedig a Mónika Show adásrendezője még másnaposan is jobban végezte volna el... A film alkotói mindezzel nem törődve - úgy voltak vele, hogy a többséget úgysem ez érdekli - lélegzetelállító trükkökkel és számítógépes animációkkal bombázzák a vizuális ingerek után áhítozó nézők retinahártyáját.

Jurassic Park III (2001) - biro-peter rated this 6. [my IMDb ratings]