Bruce Willis

01 Feb

McClane

Közzétette biropp, 2013-02-01 20:29

03 Nov

Mikrofonpróba: Bruce Willis

Közzétette biropcs, 2011-11-03 14:26

Mikrofonpróba: Bruce WillisCikksorozatunkban olyan színészeket illetve színésznőket veszünk sorra, akik a filmes karrierjük mellett a zenélésbe is belekóstoltak. Igyekszünk a hol jobb, hol rosszabb, de minden esetben a popzene vonzáskörzetén belül maradó produkciókra felhívni a figyelmet. A ma már csak hobbizenész Bruce Willisről talán kevesen tudják, hogy a nyolcvanas évek második felében egy igen sikeres és a maga módján élvezetes lemezt is kiadott, ám igazán komolyan vehető zenészi karrier végül aztán mégsem kerekedett ebből a próbálkozásból.

Forrás: Motown

[origo.hu/filmklub]

02 Nov

Bruce Willis szétlövi Budapest belvárosát

Közzétette biropsze, 2011-11-02 17:46

Bruce Willis jövő év elején érkezik Budapestre, januártól forog ugyanis Magyarországon a Drágán add az életed-sorozat ötödik része (A Good Day to Die Hard). Adam Goodman, a produkció hazai partnere, a Mid Atlantic Films vezetője közölte, hogy a januárban kezdődő forgatás Budapest belvárosát és a főváros környékét fogja érinteni.

A producer kiemelte, hogy a stábban több magyar szakember is helyet kap majd fontos pozíciókban, valamint azt is elképzelhetőnek tartja, hogy magyar színészek is feltűnnek majd a filmben. Az A Good Day to Die Hard című filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, ám a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarországot választotta. A rendező John Moore (Ellenséges terület, Max Payne) lesz, a forgatókönyvet Skip Woods (X-Men kezdetek: Farkas, A szupercsapat) írta. Az amerikai bemutatót 2013. február 14-ére időzítették.

A film főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát. Hogy ki játssza majd az ifjabb McClane-t, egyelőre nem tudni. Adam Goodman úgy tudja, a szerepre még nem választottak színészt. Az amerikai filmes site-okon mindenesetre számos lehetséges név kering Paul Walkertől (Halálos iramban), Aaron Paulon (Totál szívás) és Paul Danón (Véres olaj) keresztül Milo Ventimigliáig (Szívek szállodája). A Variety szerint a szerencsés kiválasztott akár meg is örökölheti majd a sorozatot az 56 éves Willistől.

[origo.hu/filmklub]

 

12 Oct

Schwarzenegger, Stallone és Willis mosolyognak

Közzétette biropsze, 2011-10-12 15:34

Bazsalyog a három legendás akcióhősMég csak szerda van, de már két nagyon erős Schwarzenegger-fotó is befutott a héten. Hétfőn láthattuk, amint Arnold egy országimázs-képeskönyvvel a hóna alatt kezet ráz a Tommy Hilfiger-inges bolgár miniszterelnökkel, kedden este pedig az alábbi fotót tweetelte ki az egykori kormányzó. Schwarzenegger, Sylvester Stallone és Bruce Willis a The Expendables - A feláldozhatók második részét forgatja éppen Szófiában, a film bemutatója jövő nyárra várható.