90th Academy Awards - TIPTY

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.
Közzétette biroph, 2018-02-12 06:00

Az immár 7. éve megrendezett tiptyelős játékunk lényege, hogy az Amerikai Filmakadémia ezévi díjátadójának eredményét minél pontosabban el kellene találni. 

A játék menete: Szavazni, illetve a szavazatokat változtatni - magyar idő, GMT+1 szerint - egészen 2017.03.04. éjfélig lehet. (Információim szerint magyar idő szerint éjjel 1 órakor kezdődik a közvetítés.)

A játék pontozása: A honlapon regisztráltak közül bárki szavazhat. Mind a 24 kategóriában lehet és kell szavazni, bónusz pontokat pedig további 8 kérdésre adott válaszokkal lehet gyűjteni. Minden helyes tiptyér az adott kategóriában jelöltek számával megegyező pont jár, míg a bónusz kérdésekre adott helyes válaszokért darabonként 3 pontot lehet szerezni.  

A játék nyertese: Aki helyes tiptyeivel a legtöbb pontot szerzi. Pontazonosság esetén a legtöbb kategóriát helyesen tiptyelő a nyertes. Ha még ekkor is pontazonosság lép fel, akkor közülük az a nyertes, aki a saját (utolsó) szavazatát a leghamarabb leadta.

A játék nyereménye: Egy lehetőség, amivel sajnos csak a zárt körű Filmmaratonon résztvevő nyertes élhet. A játék győztese +4 szavazat-pontot kap a 3. negyedéves filmmaraton - Oscar-jelölt - filmjeire való szavazáskor.